Clear it Conserve it Coat it Clean it Cut it

Kluthe is een vooraanstaand producent van chemische producten en procédés voor oppervlaktebehandeling. In het programma bevinden zich o.a. koelsmeermiddelen, metaalreinigers, ontvettingsmiddelen, fosfateringsmiddelen, lakverdunners, spoelverdunners, finishreinigers en ontlakkingsmiddelen. Ook voor spuitcabines en afvalwaterbehandeling heeft Kluthe diverse producten in huis.

We zijn actief in heel Europa en in de meest uiteenlopende bedrijfstakken, zoals de automobiel-, metaal- en lakverwerkende industrie, de grafische sector, de bouwwereld en de doe-het-zelf markten. Onze producten en procédés zijn tot in detail op elkaar afgestemd in het Kluthe Systeem.

Het 5C-Concept: Cut it, Clean it, Coat it, Conserve it, Clear it.

Dit weerspiegelt het spectrum van onze competenties voor de industrie.

Onvoorwaardelijk geschikt in de praktijk, dat is de norm. Of het nu een standaardoplossing of een technologisch hoogstaand speciaalproduct betreft. Wat onze producten kunnen, ziet u in de dagelijkse praktijk bij een adequate behandeling van oppervlakken. Onze uitstekende industrielakken vormen de garantie voor hoogwaardige eindproducten van onze klanten.