Werken bij Kluthe Benelux

Werken bij Kluthe Benelux

Kluthe Benelux is als onderdeel van de Kluthe groep een vooraanstaand en modern producent in de chemische industrie. Een familiebedrijf met veel kennis en historische ervaring, opgebouwd door gedreven mensen die het beste willen halen uit zichzelf.

Wij zijn een bedrijf waarin mensen centraal staan. Persoonlijke benadering en gerichte interesse zijn dan ook de sleutelwoorden van ons beleid. Voor klanten en medewerkers. Want bij ons blijft het mensenwerk!

Jouw carrière bij Kluthe Benelux
Ben je enthousiast, creatief en gedreven? Beschik je over een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is er bij ons en binnen de groep voor jou alle gelegenheid voor het ontwikkelen van je talenten.

Dit is de kracht van Kluthe:

  • Je wordt gestimuleerd mee te denken en mee te praten. We houden rekening met jouw visie en kennis over bestaande en nieuwe zaken en er is volop ruimte voor het inbrengen van goede ideeën.
  • We bieden je uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling en beloning.
  • Voor ons is kennis belangrijk. Daarom investeren we sterk in jouw opleiding en ontwikkeling zowel binnen als buiten het bedrijf.
  • Ons Europese netwerk biedt bovendien internationale carrièremogelijkheden.
  • De bedrijfscultuur is klantgericht, dynamisch, informeel, enthousiast en we werken met korte lijnen en grote flexibiliteit naar klanten en onze mensen.

Wij zijn een leerbedrijf voor o.a. MBO- en HBO-laboratoriumopleidingen en hebben regelmatig stageplaatsen beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd in een passende job of stageplaats, informeer dan naar de mogelijkheden door contact op te nemen met onze afdeling personeelszaken: personeelszaken@kluthe.nl