Over Kluthe Benelux

Over Kluthe Benelux

In 1972 verwierf Chemische Werke Kluthe GmbH de in Alphen aan den Rijn gevestigde verffabriek De Graaff en Baas BV met als doel het gaan vermarkten van haar chemische producten voor oppervlaktebehandeling in de Benelux. Aanvankelijk werd de firmanaam De Graaff en Baas BV niet veranderd, maar in 2001 gewijzigd in Kluthe Benelux BV.

Continue ontwikkeling

De kernactiviteiten van de Kluthe groep zijn in de loop der jaren uitgebreid en verbreed met de focus op chemische producten voor oppervlaktebehandeling in de breedste zin van het woord. Vandaag de dag levert Kluthe hoogwaardige chemische producten en processen aan bedrijven in de metaalbewerkende, lakverwerkende, automobiel en grafische industrie. Producten en processen van de Kluthe groep worden continue verder ontwikkeld om voorop te kunnen lopen bij ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en daarmee samenhangende applicatietechnieken. Vanzelfsprekend staan hierbij het kunnen blijven voldoen aan hoge kwaliteitseisen en kostenbeheersing voor onze klanten centraal.

De Kluthe groep bedient haar klanten in vrijwel alle landen vanuit lokale vestigingen. Zo beschikken nagenoeg al deze vestigingen over eigen ondersteunende laboratoria en productiefaciliteiten.