100% supply chain

De hoge energieprijzen, grondstoffenschaarste en hogere kosten raken de hele chemische sector. Desondanks is het Kluthe gelukt om onze 100% supply chain overeind te houden. ‘Nee’ verkopen is voor ons geen optie.

Instabiele markt
De coronajaren, de oorlog in Oekraïne en de instabiele wereldmarkt die daar het gevolg van is, hebben ook de chemiesector flink getroffen. We hebben allemaal te maken met hoge en onzekere energieprijzen, beperkte beschikbaarheid van grondstoffen en de restricties in transportmogelijkheden.

Goede samenwerking
Ondanks alle beperkingen is de afdeling Purchase, Trade & Toll Manufacturing van Kluthe erin geslaagd om in alle grondstoffen te voorzien ten behoeve van de productie. De goede samenwerking met onze toeleveranciers speelt daarbij een belangrijke rol. Mogelijk langere levertijden en hogere prijzen zijn onaangenaam, maar wij blijven vooral denken in mogelijkheden en kansen.

Duurzame oplossingen
Ook in deze onzekere tijden staat de wens van onze klanten altijd centraal. Wij kijken, luisteren en denken mee om samen tot een optimaal resultaat te komen. Daarbij zijn we altijd op zoek naar creatieve en duurzame oplossingen voor elk oppervlaktebehandelingsproces. Dat doen we door te blijven investeren in onderzoek en innovatie, zodat we kunnen waarmaken wat we beloven: de beste kwaliteit voor onze klanten.

Lees hier alle artikelen uit In Process juni 2023:

Lage-temperatuurtechnologie
Hakupur LT klaart de klus

Duurzaam voorbehandelen
Met een Decorrdal-alleskunner

Chemie en bosbeheer?
Kluthe doet het allebei

Inspiratie en innovatie
Tijdens de vakbeurs MES 2023

Hergebruik van pallets
Samen verantwoord ondernemen

100% supply chain
‘Nee’ is voor ons geen optie

Nieuw ondergronds tankenpark
Een knap staaltje ingenieurswerk

Software-upgrade
Future-proof met SAP-ERP