Chemisch voorbehandelen op lage temperatuur

Lager energieverbruik, minder CO2-uitstoot en uitmuntende reinigingskracht: de reinigers uit de innovatieve Hakupur LT-serie maken het mogelijk. Hakupur LT (lage temperatuur) is ook bij uitstek geschikt voor automatische meet- en doseersystemen.

Lage-temperatuurtechnologie
Hakupur LT is een krachtig voorbeeld van de lage-temperatuurtechnologie van Kluthe. De Hakupur LT-reeks biedt effectieve reinigings- en ontvettingsmiddelen die al werkzaam zijn vanaf kamertemperatuur. Bijvoorbeeld Hakupur 49/469-2, een hoogwaardige industriereiniger met een uitstekend vet- en vuil-oplossend vermogen, stikstofarm en vrij van fosfor-(verbindingen).

Energie besparen
In combinatie met een geschikte ontvettingsversterker is Hakupur 49/469-2 al effectief vanaf 20-30° C. Dat is een duidelijke win-winsituatie: het voorbehandelingsproces verloopt vlekkeloos én u bespaart fors op de energierekening. Niet voor niets wordt deze technologie met succes toegepast in steeds meer industrieën.

HakuCare Digital Platform
Door de lage-temperatuurtechnologie is Hakupur 49/469-2 zeer geschikt voor het HakuCare Digital Platform. Met dit geavanceerde automatische meet- en doseersysteem wordt het complete metaalvoorbehandelingsproces op afstand bewaakt. Het systeem kan tot wel zes procesbaden tegelijk monitoren. Daarbij is het ook mogelijk om de instellingen van de doseringen online te volgen en aan te passen.

Online service & support
Met het HakuCare Digital Platform bent u vijf dagen per week online verbonden met het Service & Support-team van Kluthe. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via info.nl@kluthe.com

Lees hier alle artikelen uit In Process juni 2023:

Lage-temperatuurtechnologie
Hakupur LT klaart de klus

Duurzaam voorbehandelen
Met een Decorrdal-alleskunner

Chemie en bosbeheer?
Kluthe doet het allebei

Inspiratie en innovatie
Tijdens de vakbeurs MES 2023

Hergebruik van pallets
Samen verantwoord ondernemen

100% supply chain
‘Nee’ is voor ons geen optie

Nieuw ondergronds tankenpark
Een knap staaltje ingenieurswerk

Software-upgrade
Future-proof met SAP-ERP