Controx erop, graffiti weg

Soms zijn het ware kunstwerken, soms is het een doorn in het oog van velen. Hoe dan ook: met de Controx-graffiti-verwijderaars is een treinstel, tram of bus weer als nieuw.

Krachtig en effectief
Speciaal voor de Belgische en Duitse spoorwegen ontwikkelde Kluthe een reeks zeer effectieve graffiti-verwijderaars. Deze krachtige producten uit de Controx-groep verwijderen zelfs de meest hardnekkige spuitbus- of verfstiftvervuiling.

Ready-for-use
De graffiti-verwijderaars zijn kant-en-klaar voor gebruik en hoeven dus niet eerst te worden verdund. Afhankelijk van het oppervlak zijn ze eenvoudig aan te brengen met een wasborstel, airless-apparaat, spuitfles, pad of doek. Na het uitharden is de graffiti makkelijk van het oppervlak te verwijderen met een rubberen wisser, om het tot slot af te wassen met water.

Multi-inzetbaar
De Controx-reinigers verwijderen graffiti van alle soorten ondergrond. Naast graffiti is het systeem ook geschikt voor het verwijderen van dispersie- en  latexverven, kunstharspleisters, harsresten en lijmen.

Meer informatie
Bij zwaardere vervuilingen kan een vervolgstap nodig zijn. De reinigers binnen de Controx- en Hakupur-serie vullen elkaar hierbij perfect aan. Wilt u er meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op via info.nl@kluthe.com.

Lees hier alle artikelen uit In Process november 2023:

VOS-vrij spoelen en reinigen
Met de Nikutex 45-serie

Chemie in balans
Kluthe gelooft in duurzaamheid

Veiliger werken
Met zuivere grondstoffen

Minder is meer
Minder energie, minder kosten

Nieuw tankenpark in gebruik
Klaar voor de toekomst

Graffiti verwijderen?
Kies voor Controx

Duurzame logistiek
Uw bestelling wordt ‘groen’ geleverd

Hakupur 478
Een topalternatief voor emulsiereinigers