De nieuwe maatstaf in metaalvoorbehandeling

Het is de Champions League van de metaalvoorbehandeling: de Decorrdal 900-serie van Kluthe. Dankzij geavanceerde toepassingen van de dunnelaagtechnologie biedt Decorrdal 900 altijd een passende oplossing.

Duurzaam en kostenbesparend
Kluthe is een internationale koploper op het gebied van de dunnelaagtechnologie. Met onze innovatieve chemie ontwikkelen we voorbehandelingsproducten die niet alleen effectief zijn, maar ook duurzaam en kostenbesparend. De Decorrdal 900-serie is daarvan een uitstekend voorbeeld.

Perfecte lakhechting
De producten uit de Decorrdal 900-reeks brengen een zeer dunne corrosiewerende laag aan die zorgt dat de uiteindelijke lak perfect hecht. Bij de voorbehandeling treedt bovendien nauwelijks slibvorming op. Het resultaat is minimaal vergelijkbaar met dat van het traditionele proces van ijzerfosfateren en vrijwel gelijk aan dat van zinkfosfateren.

Laag energieverbruik
Decorrdal 900 is een topscorer in duurzaamheid. De Decorrdal 900-voorbehandelingsproducten zijn vrij van fosfaten en kunnen al worden toegepast vanaf kamertemperatuur. Hierdoor blijft het energieverbruik dus laag. Dat is goed voor het milieu, de portemonnee én voor de verlaging van de CO2-emissie.

Volautomatisch monitoren
Bij de dunnelaagtechnologie luisteren de procesparameters nauw. Automatische meet- en doseersystemen bieden dan uitkomst. Zoals het HakuCare Digital Platform, waarmee het complete voorbehandelingsproces online op afstand wordt bewaakt. Hieronder leest u er meer over. 

Decorrdal 900: topscorer in duurzaamheid

  • Lage temperaturen
  • Minder energieverbruik
  • Optimale corrosiewering
  • Perfecte lakhechting

 

Lees hier alle artikelen uit In Process juni 2024:

Uitblinkers in duurzaamheid
Uit de Decorrdal 900-productserie

Digitale procesbewaking
Meer zekerheid, meer kwaliteit

HF-vrij beitsen van aluminium
Met Decorrdal HD AL 2 ST

Alles draait om veiligheid
Veilig werken, overal en altijd

Snel spoelen bij kleurwissels
Haku GB 1945 klaart elke klus

Bouwen met vakmanschap
Onze fabriek wordt steeds mooier

Heldere duurzaamheidsdoelen
Kluthe zegt: Yes, we care

Minder CO2-uitstoot
Het is de enige juiste keuze