De perfecte combinatie voor lakcoagulering

Onze producten voor lakcoagulering en water- en afvalwaterbehandeling sluiten naadloos op elkaar aan: Isogol en T 400 vormen de perfecte combinatie.

Steeds geavanceerder
Isogol en T 400 zijn zeer geschikt om lakhoudend afvalwater te behandelen. De producten zorgen voor langere standtijden en vaak kan het water goed worden hergebruikt. Dat is belangrijk, want de lakverwerkende industrie is sterk in ontwikkeling. Er zijn steeds meer verschillende laksoorten, lakken worden steeds verfijnder en ook de installatietechniek wordt steeds geavanceerder. Dat betekent dat producten voor lakcoagulering aan steeds meer voorwaarden moeten voldoen.

Gebundelde kracht
De producten uit de Isogol-groep en de T 400-serie hebben hierbij hun gebundelde kracht bewezen. De Isogol-groep biedt pasklare coaguleringsmiddelen voor vrijwel alle soorten watergedragen en oplosmiddelhoudende laktoepassingen. Dankzij speciaal geselecteerde kleimineralen en VOS-vrije additieven werkt Isogol snel en is het al effectief in lage concentraties.

Water hergebruiken
Na toevoeging van een T 400-vlokvergroter kan het lakslib eenvoudig uit het water worden verwijderd, bijvoorbeeld met een skimmer, decanter of bodemschraper. Daarna is het water weer klaar om opnieuw te gebruiken (recirculatie). Ook binnen de T 400-serie is er een ruime keuze uit formuleringen die zijn afgestemd op de vele verschillende soorten afvalwaterstromen, installaties en filtratietechnieken.

 

Lees hier alle artikelen uit In Process april 2021:

Enthousiast over Hakuform SE
Accountmanager Auke Jongbloed vertelt

Een revolutionair koelsmeermiddel SE
Op basis van hergebruikte oliƫn

Een topreiniger voor lijm en kit
Veilig voor mens en milieu

Tankwagenreiniging in Dubai
Sterk op de internationale markt

Vanaf dit jaar: de UFI op elk product
Een unieke code voor meer veiligheid

Optimale lakcoagulering
Isogol en T 400: de perfecte combinatie

De kracht van Hakuform A 845
FAD-vrij koelen en smeren

Duurzaam, schoon en veilig
Minder CO2 door slimme chemie