Een veilige reiniger voor lijm- en kitresten

Vulinstallaties voor lijm- en kitkokers moeten bij elke productwissel snel en grondig worden gereinigd. Kluthe ontwikkelde hiervoor een duurzaam en veilig oplosmiddel zonder gevarensymbolen: Haku GB 4378.

Kokers vullen
Van lijmen en voegkitten tot vulmiddelen, siliconen en isolatieschuim: in de bouw, industrie en doe-het-zelfmarkt worden dit soort middelen in grote hoeveelheden gebruikt. Een vooraanstaand internationale fabrikant van mastieken, lijmen en PU schuimen vult hiervoor dagelijks grote hoeveelheden kokers en spuiten met het gewenste product.

Geen gevarensymbolen
De vulmachines voor deze kokers en spuiten moeten bij elke productwissel razendsnel en perfect worden gereinigd. Op verzoek van de fabrikant ontwikkelde Kluthe hiervoor een innovatieve reiniger die veilig is voor mens en milieu. Het resultaat is Haku GB 4378, een zeer effectief product met een hoog vlampunt. De reiniger is veilig in gebruik en volledig vrij van gevarensymbolen. Daarmee is Haku GB 4378 een uitstekend duurzaam alternatief voor traditionele oplosmiddelhoudende producten.

Groot oplossend vermogen
Dankzij de excellente eigenschappen van deze hoogwaardige reiniger zijn alle relevante componenten van de vulinstallatie in een handomdraai vrij van lijm-, kit- en andere productresten. Haku GB 4378 heeft een groot oplossend vermogen en wordt puur ingezet.

Wilt u meer weten over de voordelen van Haku GB 4378? Neem dan gerust contact met ons op via info@kluthe.nl.

 

Lees hier alle artikelen uit In Process april 2021:

Enthousiast over Hakuform SE
Accountmanager Auke Jongbloed vertelt

Een revolutionair koelsmeermiddel SE
Op basis van hergebruikte oliƫn

Een topreiniger voor lijm en kit
Veilig voor mens en milieu

Tankwagenreiniging in Dubai
Sterk op de internationale markt

Vanaf dit jaar: de UFI op elk product
Een unieke code voor meer veiligheid

Optimale lakcoagulering
Isogol en T 400: de perfecte combinatie

De kracht van Hakuform A 845
FAD-vrij koelen en smeren

Duurzaam, schoon en veilig
Minder CO2 door slimme chemie