Future-proof met nieuwe bedrijfssoftware

Met de upgrade naar een nieuw automatiseringssysteem is de Kluthe-groep helemaal future-proof. Alle kernprocessen van de onderneming zijn samengebracht in dit nieuwe pakket: veilig, snel en zeer efficiënt.

Optimale kwaliteit
Kluthe is bekend als een internationaal toonaangevend specialist in (metaal-)oppervlaktebehandeling. Met een focus op duurzame chemie, innovatie en veiligheid staan wij voor de kwaliteit die onze klanten verdienen. Die kwaliteit valt of staat met een systeem dat alle kernprocessen perfect ondersteunt.

SAP-ERP
De recente upgrade naar een nieuw zogeheten SAP-ERP-systeem zorgt ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos blijft verlopen. Van offerte tot bestelling en van productie-opdracht tot vrachtbrief en factuur. Met het nieuwe systeem worden alle processen integraal uitgevoerd voor productie, , administratie, inkoop, verkoop en alle andere bedrijfsonderdelen van Kluthe.

Internationaal
De Kluthe-groep is wereldwijd actief. Alle internationale Kluthe-onderdelen werken straks met hetzelfde systeem. Zo zijn alle productie-, administratieve en andere processen ook internationaal eenvoudig en eenduidig te managen.

ERP staat voor: enterprise resource planning

Lees hier alle artikelen uit In Process juni 2023:

Lage-temperatuurtechnologie
Hakupur LT klaart de klus

Duurzaam voorbehandelen
Met een Decorrdal-alleskunner

Chemie en bosbeheer?
Kluthe doet het allebei

Inspiratie en innovatie
Tijdens de vakbeurs MES 2023

Hergebruik van pallets
Samen verantwoord ondernemen

100% supply chain
‘Nee’ is voor ons geen optie

Nieuw ondergronds tankenpark
Een knap staaltje ingenieurswerk

Software-upgrade
Future-proof met SAP-ERP