HakuCare: bedrijfshygiëne op het hoogste niveau

Van vloeren en trapleuningen tot gereedschappen, toetsenborden en wastafels: HakuCare Hygienic is dé standaard voor professionele bedrijfsreiniging. Veilig, zeer effectief en samengesteld volgens de normen van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO.

Virussen krijgen geen kans
Een veilige en gezonde werkomgeving is de basis van elke onderneming. Bescherming tegen bacteriën, virussen en andere micro-organismen is daarom van cruciaal belang. En de recente coronamaatregelen hebben laten zien dat dit belang alleen maar groter wordt.

Multireinigers voor elk bedrijf
De HakuCare-productreeks van Kluthe biedt hoogwaardige reinigers voor de industrie en kantoor. Zoals HakuCare WS (wipe en spray), een multireiniger voor grote en kleine bedrijven. Deurklinken, bureaus, computers, bedieningspanelen, afscheidingswanden of sanitair: alles is gegarandeerd brandschoon. De producten kunnen eenvoudig worden toegepast met een doek of papier (wipe) of met een (planten)spuit of lagedruksproeier (spray).

 

 

Altijd een oplossing op maat
Naast kantoor- en handreinigers biedt HakuCare ook voor het zwaardere werk professionele oplossingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan vervuilingen in installaties, machines, (magazijn)vloeren of de productie-omgeving. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag. Neem dus gerust contact met ons op via info@kluthe.nl.


Lees hier alle artikelen uit In Process november 2020:

Kluthe investeert in duurzaamheid
100% groen, 100% CO2-neutraal
Een harsreiniger op waterbasis
De voordelen van ‘no man entry’
Vlekvrij smeren en koelen
Met Hakuform A 828

Kies groen, kies Nikutex
Voor watergedragen 2K-laksystemen
SmartCare’ passiveren
Volautomatisch en gedigitaliseerd
Wat is de UFI?
Een unieke code voor elk product