IJzerfosfateren op kamertemperatuur

De ijzerfosfateringsmiddelen van Kluthe staan garant voor een optimaal resultaat, zelfs op kamertemperatuur. Key Accountmanager Rudy van Egten vertelt er meer over.

IJzerfosfateren is één van de meest effectieve voorbehandelingsmethoden van metaaloppervlakken. Daarbij gaat het om een combinatie van ontvetten en fosfateren. De ijzerfosfateringsmiddelen uit onze Decorrdal-reeks brengen een ijzerfosfaatlaag aan die zorgt dat natlak- en poedercoatsystemen goed hechten en corrosie geen kans krijgt. Decorrdal-ijzerfosfateringsmiddelen kunnen worden toegepast in zowel dompel- als sproei-installaties of met een hogedrukreinigingssysteem.

Energie- en kostenbesparend
Steeds meer bedrijven kiezen voor de ijzerfosfateringsmiddelen van Kluthe. Drie grote ondernemingen – in de machinebouw, kantoorartikelen en de ketelindustrie – stapten dit jaar over op Decorrdal 43. Het middel werkt uitstekend ontvettend, vormt een egale conversielaag en laat vrijwel geen slib achter. De resultaten op het gebied van corrosiebescherming zijn uitstekend. Afhankelijk van de vervuiling is Decorrdal 43 bovendien al effectief vanaf kamertemperatuur. Dat betekent een aanzienlijke reductie van energie- en onderhoudskosten.

Support After Sales (SAS)
Klanten die werken met de producten van Kluthe, kunnen rekenen op ‘on-site management’: technische ondersteuning op locatie. De applicatietechnici van ons SAS-team geven advies en begeleiden het hele voorbehandelingsprocedé. Van de juiste doseringen tot de juiste procesparameters – alle relevante aspecten worden regelmatig geëvalueerd en eventuele aanpassingen worden doorgevoerd. Zo zorgen we samen voor een optimaal resultaat.

Rudy van Egten
Key Accountmanager

 

Lees hier de andere artikelen uit In Process oktober 2018:

Kluthe op SURFACE Campus 2018
De nieuwste innovaties van Kluthe
IJzerfosfateren op kamertemperatuur
Column van Rudy van Egten
Passiveren ná stralen
Decorrdal SAZ 4.0: ready for use
Veilig werken met de WIK
Alle veiligheidsaspecten op één kaart

Spoelen en reinigen zonder VOS
Hoogwaardige spoelverdunners
Testen op corrosiebescherming
Een kijkje in het Technical Center van Kluthe
Het 5C-concept: harmony in chemistry
Optimale efficiency voor het beste resultaat
De nieuwe privacywet
Wat doet Kluthe met uw gegevens?