Kluthe op EUROFINISH + MATERIALS 2019

Op 15 en 16 mei staat de Brabanthal in Leuven (België) in het teken van EUROFINISH + MATERIALS 2019. Onze specialisten zullen er diverse nieuwe producten en innovaties van Kluthe demonstreren.

Boeiende chemie
EUROFINISH en MATERIALS, twee vakbeurzen op het gebied van oppervlaktebehandeling en materialen, slaan dit jaar de handen ineen. Zo ontstaat een boeiende chemie tussen duurzame materiaalontwerpen en vernieuwende ideeën voor oppervlaktechniek.

Minder energie, minder kosten
Natuurlijk is Kluthe ook aanwezig in het Belgische Leuven. U bent van harte welkom in onze fraaie stand met nummer 210. Daar praten wij u graag bij over de vele mogelijkheden van ons unieke 5C-concept: Cut it, Clean it, Coat it, Conserve it en Clear it. Hierin zijn de verschillende productgroepen van Kluthe perfect op elkaar afgestemd. Dat biedt veel voordelen voor zowel de gebruiker als het milieu: minder verspilling, minder afval, minder energieverbruik en dus minder kosten.

Duurzaam zinkfosfateren
Tijdens EUROFINISH + MATERIALS 2019 kunt u onder meer kennismaken met onze innovatieve Decorrdal LT-serie, winnaar van de derde prijs van de ION Borghardt Award (zie verderop in deze nieuwsbrief). Met Decorrdal LT is zinkfosfateren al mogelijk vanaf 35° C. Dat is dus energie- én kostenbesparend. Zinkfosfateren met Decorrdal LT zorgt voor een sterke corrosiewering en zeer goede lakhechting. Verder praten wij u graag bij over onze Haku resin-cleaner: een veilige, zeer effectieve harsreiniger voor de binnenkant van tankwagens.

Dus graag tot ziens bij EUROFINISH + MATERIALS 2019!

 

Lees hier alle artikelen uit In Process april 2019:

EUROFINISH + MATERIALS 2019
De nieuwste innovaties van Kluthe
HF-vrij beitsen met Decorrdal
Column van Frederik van Betsbrugge
100 jaar Kluthe Benelux
Een bijzonder jubileum
Sterk in tankwagenreiniging
De resin-cleaner van Kluthe

Duurzame spoelverdunners
Met een minimum aan VOS
Wat is een druppeltest?
Zo bepalen we de optimale spoelkracht
Watervrij sproei-ontlakken
Snel, effectief en veilig
Zinkfosfateren op lage temperatuur
Kostenbesparing door slimme chemie