Kluthe op SURFACE Campus 2018: Zinkfosfateren vanaf 35° C

Effectief zinkfosfateren op lage temperatuur? Het kan met de unieke Decorrdal LT-serie van Kluthe. Op SURFACE Campus 2018, van 13 tot en met 15 november in de Brabanthallen in Den Bosch, lichten wij dat graag verder toe.

Zinkfosfateren vanaf 35° C
De Decorrdal LT-serie van Kluthe maakt zinkfosfateren al mogelijk vanaf 35° C. Dat is dus energie- én kostenbesparend. Het zinkfosfateringsproces wordt geoptimaliseerd door een eenvoudig te doseren vloeibare activator. Deze activator bevordert de vorming van een dunne, egale conversielaag met kleine kristallen. Daarmee ontstaat een laag met een sterk corrosiewerende werking en een zeer goede lakhechting bij een laaggewicht van 1,5 – 3,0 g/m2.

Parameters monitoren
Op SURFACE Campus 2018 kunt u ook kennismaken met de nieuwe Mini-Scuid XL, een innovatief meet- en regelsysteem om de vooraf ingestelde procesparameters voor het voorbehandelingsprocedé op afstand te monitoren en te sturen. Het vernieuwde apparaat leest de belangrijkste waarden – zoals de pH/geleidbaarheid en de temperatuur – en zorgt zo voor een constante hoge kwaliteit van het voorbehandelingsproces. Daarbij is het ook mogelijk om de instellingen van doseringen van Kluthe-producten online te volgen en aan te passen.

Op SURFACE Campus 2018 praten wij u graag bij over Decorrdal LT, de Mini-Scuid XL, en de andere innovaties binnen ons unieke 5C-concept. Dus tot ziens in stand nr. 7C44 van Kluthe!

 

Lees hier de andere artikelen uit In Process oktober 2018:

Kluthe op SURFACE Campus 2018
De nieuwste innovaties van Kluthe
IJzerfosfateren op kamertemperatuur
Column van Rudy van Egten
Passiveren ná stralen
Decorrdal SAZ 4.0: ready for use
Veilig werken met de WIK
Alle veiligheidsaspecten op één kaart

Spoelen en reinigen zonder VOS
Hoogwaardige spoelverdunners
Testen op corrosiebescherming
Een kijkje in het Technical Center van Kluthe
Het 5C-concept: harmony in chemistry
Optimale efficiency voor het beste resultaat
De nieuwe privacywet
Wat doet Kluthe met uw gegevens?