Maatwerk met een minimum aan VOS

Kluthe ontwikkelt excellente spoelverdunners met een minimum aan vluchtige organische stoffen (VOS). Verkoopleider Steven Vos – what’s in a name? – vertelt er meer over.

Wet- en regelgeving
Onze klanten vragen steeds vaker om duurzame producten die veiliger zijn voor mens en milieu. Vanuit een duurzame bedrijfsfilosofie, maar ook vanwege Europese wet- en regelgeving. Tegelijkertijd moeten die producten natuurlijk wel doen wat ze moeten doen: smeren, reinigen, spoelen, ontvetten, ontlakken en beschermen.

Alternatieven
Kluthe is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige duurzame alternatieven met een minimum aan als gevaarlijk geclassificeerde stoffen. Onze VOS-arme en VOS-vrije spoelverdunners zijn daarvan een goed voorbeeld. Met onze spoelverdunners bieden wij maatwerk voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verf- en laksystemen.

Topprestaties
Voor oplosmiddelhoudende verfsystemen kunt u terecht bij de lakverdunners en spoelthinners uit onze Haku GB-productgroep. Met een minimum aan VOS levert Haku GB topprestaties op het hoogste niveau. Voor watergedragen verf- en laksystemen kunt u kiezen uit diverse VOS-arme of zelfs volledig VOS-vrije alternatieven uit onze Nikutex-reeks. Nikutex heeft een zeer goede reinigende werking, is veilig in gebruik en bijzonder schuimarm.

U ziet het: Kluthe heeft altijd een duurzame en betrouwbare oplossing die perfect aansluit bij uw specifieke werkprocessen.

STEVEN VOS, verkoopleider

 

Lees hier alle artikelen uit In Process oktober 2019:

Veiligheidsinformatiebladen
Altijd 100% up-to-date
Geen kans voor bacteriën
Dankzij slimme additieven
Een innovatieve spoelverdunner
Voor watergedragen tweecomponentenlak
De Haku resin-cleaner
Voor brandschone tankwagens

Altijd de juiste procesparameters
Met de Mini-Scuid XL
Topprestaties zonder VOS
Column van Steven Vos
Open dag 100 jaar Kluthe
Een feestelijke impressie