Meten en doseren in de cloud

Klanten die werken met de producten van Kluthe, kunnen rekenen op de best mogelijke service en ondersteuning. Op locatie, online en op afstand.

Het beste resultaat
De juiste badparameters zijn essentieel voor de eindkwaliteit van het metaalvoorbehandelingsproces. Een ideale pH, geleidbaarheid en temperatuur van het bad zorgen immers voor het beste resultaat. Het monitoren en sturen van het procesbad is behoorlijk tijdrovend en luistert bovendien zeer nauw. Zeker met nieuwe ontwikkelingen zoals de dunnelaagtechnologie, waarbij de bandbreedtes klein zijn en de conversielagen vrijwel onzichtbaar zijn voor het blote oog.

Zorgen uit handen
Kluthe neemt hierbij zo veel mogelijk zorgen uit handen. Zo kunnen klanten kiezen uit een uitgebreid pakket aan geavanceerde hulpmiddelen om te meten en doseren. Een goed voorbeeld is de Mini-Scuid XL. Het apparaat registreert de belangrijkste procesparameters en grijpt automatisch in zodra die buiten de vooraf ingestelde grenswaarden dreigen te komen. Via onlineverbindingen kunnen de specialisten van Kluthe bij eventuele complicaties direct ingrijpen.

Investeren in innovatie
Dit soort geautomatiseerde meet- en doseersystemen garanderen een constante hoge kwaliteit van het voorbehandelingsproces. Kluthe blijft daarom investeren in nieuwe technologieën voor digitale procesbewaking. Het is nu zelfs al mogelijk om de badparameters op afstand te monitoren en bij te sturen: een uniek serviceconcept waarmee Kluthe vooroploopt in klantondersteuning.

Lees hier alle artikelen uit In Process mei 2020:

HakuCare hygiënische reinigers
Voor een gezonde werkomgeving
Bedrukte folies gerecycled
Binnen acht seconden weer als nieuw
Lakcoagulering met Isogol
Altijd een pasklare oplossing
De dunnelaagtechnologie
De voordelen van slimme chemie

De juiste procesparameters
Meten en doseren in de cloud
Neutrale zoutneveltesten
Zijn ze nauwkeurig genoeg?
Volg Kluthe ook online
Elke maand een speciale aanbieding