Meten is weten

Een minimale verstoring van het voorbehandelingsproces kan al leiden tot meer productverbruik. Met het HakuCare Digital Platform is dat verleden tijd: snelle rapportages leiden tot nieuwe inzichten – en daarmee tot nog meer kwaliteit en een verhoging van de proceszekerheid.

Zorgen uit handen
Voorbehandelen is precisiewerk. Door innovatieve ontwikkelingen zoals de dunnelaagtechnologie en lage-temperatuurchemie worden de bandbreedtes van het voorbehandelingsproces kleiner. Geautomatiseerde meet- en doseersystemen nemen dan veel zorgen, werk en tijd uit handen.

De juiste badparamaters
Met het HakuCare Digital Platform bent u verzekerd van optimale digitale procesbewaking. De baden worden continu gemonitord en automatisch gestuurd binnen de juiste grenswaarden. Zo heeft u 24/7 inzicht in het complete voorbehandelingsproces. En als het nodig is, staan de specialisten van Kluthe natuurlijk voor u klaar met realtime-service op maat.

Snelle reportages
Het hele voorbehandelingsproces wordt digitaal vastgelegd. Dankzij de snelle en gedetailleerde rapportages ziet u precies of alle paramaters binnen de gewenste bandbreedtes zijn gebleven en welke acties nodig zijn geweest.

Met het HakuCare Digital Platform staat u sterker. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via info.nl@kluthe.com.

 

Lees hier alle artikelen uit In Process juni 2024:

Uitblinkers in duurzaamheid
Uit de Decorrdal 900-productserie

Digitale procesbewaking
Meer zekerheid, meer kwaliteit

HF-vrij beitsen van aluminium
Met Decorrdal HD AL 2 ST

Alles draait om veiligheid
Veilig werken, overal en altijd

Snel spoelen bij kleurwissels
Haku GB 1945 klaart elke klus

Bouwen met vakmanschap
Onze fabriek wordt steeds mooier

Heldere duurzaamheidsdoelen
Kluthe zegt: Yes, we care

Minder CO2-uitstoot
Het is de enige juiste keuze