Nieuw: een watermengbare harsreiniger van Hakupur

De binnenkant van een tankwagen reinigen zonder dat iemand de tank in hoeft: het kan met Hakupur 49/968, een zeer effectieve harsreiniger op waterbasis.

Van buitenaf
Wij zijn een vooraanstaand leverancier van hoogwaardige reinigingsmiddelen voor tankwagens. Speciaal voor tankwagens die allerlei soorten harsen vervoeren, ontwikkelden onze productspecialisten een excellente watermengbare reiniger. Dit nieuwe product Hakupur 49/968 biedt veel voordelen, want de reiniger kan van buitenaf ‘over de koppen’ worden ingezet.

‘No man entry’
Harsen worden veelal gereinigd met oplosmiddelhoudende producten, zoals de Hakutex 765 resin-cleaner. Dit soort producten wordt handmatig toegepast en hiervoor moet men de tankwagen in. Hakupur 49/968 is een resin-cleaner op waterbasis, die zowel manueel als volautomatisch over de sproeikoppen kan worden toegepast. Innovatie en veiligheid voorop: ‘no man entry’.

Grondig en snel
Na het reinigingsproces hoeft de tank alleen te worden nagespoeld met water, waarna het afvalwater kan worden afgevoerd naar de zuiveringsinstallatie. De voordelen van de methode zijn evident: ‘no man entry’ betekent een flinke besparing op manpower, tijd en dus kosten en nauwelijks tot geen hinder van onaangename geuren. Het product werkt bovendien grondig en snel en is voordelig in gebruik.

Wilt u meer weten over de Hakupur watermengbare harsreiniger? Neem dan gerust contact met ons op via info@kluthe.nl.

Duidelijke voordelen

  • Veiliger in gebruik: ‘no man entry’
  • Significant lager chemieverbruik
  • Tijd- en kostenbesparend
  • Vermijdt onaangename geuren

Lees hier alle artikelen uit In Process november 2020:

Kluthe investeert in duurzaamheid
100% groen, 100% CO2-neutraal
Vlekvrij smeren en koelen
Met Hakuform A 828
Kies groen, kies Nikutex
Voor watergedragen 2K-laksystemen

SmartCare’ passiveren
Volautomatisch en gedigitaliseerd
Optimale bedrijfshygiëne
Juist nu: met HakuCare
Wat is de UFI?
Een unieke code voor elk product