Open dag 100 jaar Kluthe

Het zal u niet zijn ontgaan: Kluthe Benelux bestaat dit jaar honderd jaar. Om dat te vieren, waren familie en vrienden van onze medewerkers van harte welkom bij een zeer geslaagde open dag op het Kluthe-complex in Alphen aan den Rijn.

Bijzondere mijlpaal
Onze medewerkers zetten zich elke dag vol toewijding in voor onze klanten. Dat doen we al honderd jaar en we zijn van plan om dat nog heel lang te blijven doen. Dit jubileumjaar stond in het teken van deze bijzondere mijlpaal. Met veel media-aandacht, feestelijke activiteiten en een speciale jubileumuitgave van In Process. En met een geslaagde open dag voor familie, vrienden en bekenden van onze eigen medewerkers.

Route uitgezet
Toen de eerste bezoekers rond op zaterdag 15 juni arriveerden, brak juist de zon door. Het was het begin van een prachtige dag. Met Kluthe-groene vaten was een route uitgezet over het hele Kluthe-complex. Zo kregen uiteindelijk meer dan 300 aanwezigen een rondleiding over het terrein, in de fabriek, het Technical Center en het kantoor. Daarbij hoorde ook een uitgebreide toelichting over de producten en procedés van Kluthe.

Groot succes
Voor de kinderen was een speciale hoek gecreëerd: een kinderlaboratorium, waar de kinderen zelf proeven konden doen met shampoo maken, statische ballonnen of gewoon spelen met kleurpotloden en glitters. Zo werd de open dag voor iedereen een groot succes, inclusief een drankje en een feestelijk hotdogbroodje bij de foodtruck.

Lees hier alle artikelen uit In Process oktober 2019:

Veiligheidsinformatiebladen
Altijd 100% up-to-date
Geen kans voor bacteriën
Dankzij slimme additieven
Een innovatieve spoelverdunner
Voor watergedragen tweecomponentenlak
De Haku resin-cleaner
Voor brandschone tankwagens

Altijd de juiste procesparameters
Met de Mini-Scuid XL
Topprestaties zonder VOS
Column van Steven Vos
Open dag 100 jaar Kluthe
Een feestelijke impressie