Optimaal meten en doseren met de Mini-Scuid XL

In samenwerking met onze partner ProMinent ontwikkelde Kluthe een slim apparaat om de belangrijkste procesparameters op afstand te monitoren: de Mini-Scuid. Nu is er ook de Mini-Scuid XL, die tot wel zes baden tegelijk online kan bewaken én bijsturen.

V:            Wat is de Mini-Scuid XL?
A:           De Mini Scuid XL is de opvolger van de succesvolle Mini-Scuid. Het apparaat registreert de belangrijkste badparameters – zoals de pH/geleidbaarheid en de temperatuur – en grijpt automatisch in zodra die buiten de vooraf ingestelde grenswaarden dreigen te komen. Daardoor blijft een constante hoge kwaliteit van het voorbehandelingsproces gewaarborgd.

V:            Welke voordelen heeft de Mini-Scuid XL?
A:           Deze vernieuwde versie heeft nog meer mogelijkheden. Zo kan de Mini-Scuid XL tot wel zes procesbaden tegelijk online monitoren. Daarbij is het ook mogelijk om de instellingen van doseringen online te volgen en aan te passen. Via een onlineverbinding met het laboratorium van Kluthe kunnen onze specialisten bij eventuele calamiteiten direct ingrijpen.

V:            Wat maakt de Mini-Scuid XL zo praktisch?
A:           De Mini-Scuid XL neemt veel zorgen uit handen. Het is immers behoorlijk tijdrovend om de vooraf ingestelde procesparameters te bewaken, meten en regelen. Bovendien luistert het zeer nauw. Zeker met nieuwe ontwikkelingen zoals de dunnelaagtechnologie, waarbij de bandbreedtes vaak klein zijn en waarbij de conversielagen vrijwel onzichtbaar zijn voor het blote oog.

V:           Is de Mini-Scuid XL wel veilig?
A:           Jazeker, de Mini-Scuid XL heeft een persoonlijke toegangscode is volledig betrouwbaar en veilig in gebruik. Alle gegevens staan op een beveiligde SD-kaart en zijn op elk gewenst moment te raadplegen, 24 per dag, 7 dagen per week.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Mini-Scuid XL? Vraag het ons via info@kluthe.nl.

 

Lees hier alle artikelen uit In Process oktober 2019:

Veiligheidsinformatiebladen
Altijd 100% up-to-date
Geen kans voor bacteriën
Dankzij slimme additieven
Een innovatieve spoelverdunner
Voor watergedragen tweecomponentenlak
De Haku resin-cleaner
Voor brandschone tankwagens

Altijd de juiste procesparameters
Met de Mini-Scuid XL
Topprestaties zonder VOS
Column van Steven Vos
Open dag 100 jaar Kluthe
Een feestelijke impressie