Smeren en koelen zonder vlekken

Hakuform A 828 is een universeel inzetbaar koelsmeermiddel voor vrijwel alle metaalsoorten. Het product combineert de smerende werking van een volle olie met de koelende eigenschappen van een emulsie.

Het beste van twee werelden
Hakuform A 828 biedt het beste van twee werelden: de smerende werking van een volle olie in combinatie met de koelende eigenschappen van een emulsie. Daardoor gaan ook de gereedschappen langer mee. Ingebrachte vreemde oliën kunnen eenvoudig worden verwijderd, er blijft weinig residu achter en het middel staat garant voor een schone bewerkingsmachine.

Ook geschikt voor aluminium 7075
Hakuform A 828 is geschikt voor vrijwel alle soorten bewerkingen en substraten, dus ook voor exotische materialen en hardere staalsoorten. Dankzij een innovatieve inhibitor kan het product zeer effectief worden ingezet voor de bewerking van koper en zelfs voor gevoelige materialen zoals aluminium 7075. Hakuform A 828 laat geen vlekken achter en kan eenvoudig worden gereinigd tot Grade 2.

Vriendelijk voor mens en milieu
Net als de andere Hakuform-koelsmeermiddelen van Kluthe heeft Hakuform A 828 een hoge biostabiliteit, een laag aminegehalte, een stabiele pH en is huidvriendelijk. Het product is bovendien volledig vrij van boorzuur en formaldehydedepotstoffen en dus veilig in gebruik. Naast de smerende en koelende werking biedt Hakuform A 828 ook goede bescherming tegen corrosie.


‘Een perfecte match tussen synthetische en minerale oliën’


Lees hier alle artikelen uit In Process november 2020:

Kluthe investeert in duurzaamheid
100% groen, 100% CO2-neutraal
Een harsreiniger op waterbasis
De voordelen van ‘no man entry’
Kies groen, kies Nikutex
Voor watergedragen 2K-laksystemen

SmartCare’ passiveren
Volautomatisch en gedigitaliseerd
Optimale bedrijfshygiëne
Juist nu: met HakuCare
Wat is de UFI?
Een unieke code voor elk product