Snel en effectief: Decorrdal MM 850

Lakhechting: van topkwaliteit. Corrosie: geen schijn van kans. Toepassing: kant-en-klaar. Verzinkte substraten, staal of aluminium: geen enkel probleem. Het product: Decorrdal MM 850.

Zichtbare conversielaag
Decorrdal MM 850 is een metaalvoorbehandelingsproduct uit de eredivisie. De vloeistof wordt handmatig toegepast en is eenvoudig aan te brengen met een kwast, doek, roller of door het in te nevelen. Het middel laat vervolgens een zichtbare conversielaag achter met een extreem goede lakhechting en een sterke corrosiewerende werking.

Naspoelen niet nodig
Decorrdal MM 850 is een kant-en-klare vloeistof en hoeft dus niet eerst te worden verdund. Naspoelen is niet nodig, maar indien gewenst is het geen enkel probleem om dat wel te doen. Na de voorbehandeling kan de laklaag (natlak of poedercoating) direct worden aangebracht, bij voorkeur binnen 24 uur. Het product is geschikt voor multimetaal-voorbehandeling.

Veilig alternatief
Decorrdal MM 850 is gebaseerd op driewaardig chroom en een veilig alternatief voor zeswaardig chroom. In het Technical Center van Kluthe is het middel uitgebreid getest onder praktijkomstandigheden. Met zoutsproeitestresultaten tot wel 750 uur is de corrosiewerende werking onovertroffen.

Decorrdal MM 850
– Perfecte lakhechting

– Zeer goede corrosiewering
– Eenvoudig aan te brengen
– Ready-for-use
– Multimetaal

Lees hier alle artikelen uit In Process juni 2023:

Lage-temperatuurtechnologie
Hakupur LT klaart de klus

Duurzaam voorbehandelen
Met een Decorrdal-alleskunner

Chemie en bosbeheer?
Kluthe doet het allebei

Inspiratie en innovatie
Tijdens de vakbeurs MES 2023

Hergebruik van pallets
Samen verantwoord ondernemen

100% supply chain
‘Nee’ is voor ons geen optie

Nieuw ondergronds tankenpark
Een knap staaltje ingenieurswerk

Software-upgrade
Future-proof met SAP-ERP