Sterk in tankwagenreiniging

De resin-cleaner van Kluthe is zeer geschikt om kunsthars uit tankwagens te verwijderen. Snel, grondig en veilig, zonder aceton of methylethylketon (MEK).

Tankwagens die kunsthars (resin) vervoeren, moeten elke keer opnieuw grondig worden gereinigd. Dat is belangrijk, want kunsthars laat vaak een dun, vrijwel onzichtbaar laagje achter aan de binnenkant van de tank. Het laboratorium van Kluthe ontwikkelde een innovatieve en duurzame reiniger die deze laag snel en effectief verwijdert: Haku GB 1930.

Hoge oploskracht
Haku GB 1930 is een zeer krachtige resin-cleaner op basis van esters. Het product is ‘ready for use’ en kan direct op de binnenzijde van de tank worden ingespoten of geneveld. Door een speciale combinatie van oplosmiddelen lost de kunsthars volledig op en kan daarna worden weggespoeld met een water-zeepmengsel.

Veilig en voordelig
De resin-cleaner kan onverdund worden ingezet en is geschikt voor vrijwel alle soorten kunsthars. Het product heeft een hoog vlampunt, is veilig voor mens en milieu en dus een uitstekend alternatief voor aceton of MEK. De resin-cleaner is VOS-vrij en verdampt traag, waardoor minder geurbelasting optreedt en waardoor het product bovendien voordelig is in gebruik.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de resin-cleaner Haku GB 1930? Of zoekt u een andere tankreiniger die effectief is in gebruik? Kom dan naar de stand van Kluthe tijdens EUROFINISH + MATERIALS 2019 in Leuven. Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail.

 

Lees hier alle artikelen uit In Process april 2019:

EUROFINISH + MATERIALS 2019
De nieuwste innovaties van Kluthe
HF-vrij beitsen met Decorrdal
Column van Frederik van Betsbrugge
100 jaar Kluthe Benelux
Een bijzonder jubileum
Sterk in tankwagenreiniging
De resin-cleaner van Kluthe

Duurzame spoelverdunners
Met een minimum aan VOS
Wat is een druppeltest?
Zo bepalen we de optimale spoelkracht
Watervrij sproei-ontlakken
Snel, effectief en veilig
Zinkfosfateren op lage temperatuur
Kostenbesparing door slimme chemie