Tankwagenreiniging in Dubai

Hakupur 49/203 is één van de krachtigste tankreinigers op de nationale en internationale markt. Deze topreiniger heeft nu ook zijn weg gevonden naar het Midden-Oosten. Net als onze hoogwaardige latex-reiniger uit de Controx-reeks, die er eveneens met succes wordt ingezet.

Oliën en vetten
Hakupur 49/203 is een alkalische reiniger, zeer geschikt om minerale en plantaardige oliën en vetten uit tanks en containers te verwijderen. Een innovatieve inhibitor zorgt bovendien dat kalkafzettingen geen kans krijgen. De reiniger behaalt uitstekende resultaten in lage concentraties en is dus voordelig in het gebruik. Hakupur 49/203 is ook gecertificeerd om tanks te reinigen voor het vervoer van voedingsmiddelen.

Aangename geur
Een grote logistieke dienstverlener in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) zet het middel dagelijks in om tankwagens en intermediate bulk containers (IBC-tanks) te reinigen. Hakupur 49/203 is toepasbaar vanaf kamertemperatuur tot stoomdamptoepassingen. Het middel heeft een aangename geur en is schuimarm, dus het is niet nodig om een ontschuimingsmiddel toe te voegen. Hakupur 49/203 is geschikt voor de reiniging van vrijwel alle soorten metalen tanks (uitgezonderd aluminium of aluminiumlegeringen).

Volautomatisch systeem
Naast Hakupur 49/203 werkt het bedrijf in het Midden-Oosten ook met een hoogwaardige latex-reiniger van Kluthe: Controx 164. Beide producten worden van buiten en volautomatisch in een gesloten systeem toegepast. ‘No man entry’ dus, waarbij niemand de tankwagen in hoeft. Veilig, snel en effectief.

 

Lees hier alle artikelen uit In Process april 2021:

Enthousiast over Hakuform SE
Accountmanager Auke Jongbloed vertelt

Een revolutionair koelsmeermiddel SE
Op basis van hergebruikte oliën

Een topreiniger voor lijm en kit
Veilig voor mens en milieu

Tankwagenreiniging in Dubai
Sterk op de internationale markt

Vanaf dit jaar: de UFI op elk product
Een unieke code voor meer veiligheid

Optimale lakcoagulering
Isogol en T 400: de perfecte combinatie

De kracht van Hakuform A 845
FAD-vrij koelen en smeren

Duurzaam, schoon en veilig
Minder CO2 door slimme chemie