Zeker nu: veilig werken met HakuCare hygiënische reinigers

Het belang van strikte sociale hygiëne is evident. De maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben dat nog eens overduidelijk gemaakt. Daarom heeft Kluthe de HakuCare-productreeks uitgebreid met een aantal hoogwaardige hygiënische reinigers: voor de industrie, kantoor, sanitair én voor de handen.

Bescherming tegen micro-organismen
Veilig werken vraagt om hygiënische reiniging op het allerhoogste niveau. Niet alleen om vervuiling te verwijderen, ook om te zorgen dat virussen en andere micro-organismen geen kans krijgen. De hygiënische reinigers uit de HakuCare-serie van Kluthe zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. Van machines, bedieningspanelen en gereedschappen tot bureaus, vloeren en deurklinken: HakuCare draagt gegarandeerd bij aan een veilige en gezonde werkomgeving.

Handreinigers volgens de WHO-normering
De HakuCare-reeks is uitgebreid met een aantal zeer effectieve en toepasbare hygiënische reinigers. De producten verwijderen niet alleen stof, vet- en olieresten, maar werken ook in op het lipidenmembraan van omhulde virussen en dragen zo bij aan de inactivering van het micro-organisme. Voor de HakuCare-handreinigers zijn hierbij de normen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aangehouden. De reinigers zijn beschikbaar op basis van zowel ethanol als isopropylalcohol.

Kantoorreinigers: wipe en spray
HakuCare WS Hygienic 4667 en WS Hygienic 5133 zijn dé standaard voor kantoorreiniging. De producten kunnen eenvoudig worden toegepast met een doek of papier (wipe) of met een (planten)spuit of lagedruksproeier (spray). Het product verdampt op natuurlijke wijze.

Sanitair, glas en kantoormeubilair
HakuCare Hygienic 50/525 is een effectieve hygiënische reiniger voor het sanitair, glas (ramen en afscheidingswanden) en kantoormeubilair. Het product verwijdert eenvoudig lichte vervuilingen en heeft een aangename geur.

Machines, vloeren en installaties
De HakuCare Hygienic 50/36 is special ontwikkeld voor de verwijdering van milde tot zware vervuilingen in de productie-omgeving, op (magazijn)vloeren en installaties. Het product heeft een uitstekend vet- en vuiloplossend vermogen en heeft een prettige geur.


Kies ook voor de veiligheid van HakuCare
Wilt u meer weten over HakuCare hygiënische reinigers? Neem dan contact met ons op via info@kluthe.nl.


Lees hier alle artikelen uit In Process mei 2020:

HakuCare hygiënische reinigers
Voor een gezonde werkomgeving
Bedrukte folies gerecycled
Binnen acht seconden weer als nieuw
Lakcoagulering met Isogol
Altijd een pasklare oplossing
De dunnelaagtechnologie
De voordelen van slimme chemie

De juiste procesparameters
Meten en doseren in de cloud
Neutrale zoutneveltesten
Zijn ze nauwkeurig genoeg?
Volg Kluthe ook online
Elke maand een speciale aanbieding