Kluthe op Surface 2016, dé totaalbeurs voor oppervlaktetechniek

Van 4 t/m 6 oktober 2016 zijn wij wederom aanwezig op de tweejaarlijkse vakbeurs Surface in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.

Metaalvoorbehandeling

Op onze stand nummer 620 presenteren wij onder andere de intelligente badcontrole unit. Hiermee worden parameters van procesvloeistoffen voor metaalvoorbehandeling op afstand gecontroleerd en zo nodig bijgestuurd. Vanzelfsprekend worden alle gegevens digitaal opgeslagen. Verder staan verschillende nieuwe chemische voorbehandelingsproducten bij ons in de spotlight zoals de neutrale beits Decorrdal 20/1, het chroomvrije voorbehandelingsproduct Decorrdal ZT 790/1 op basis van dunnelaagtechnologie alsmede het manueel aan te brengen passiveringsmiddel Decorrdal ZT 700 RP.

Ocean Wave

Tevens zijn wij present op het Reinigingsplein met ons systeem Ocean Wave. Het systeem bestaat uit een innovatieve en duurzame kunststof wastafel waarin onderdelen worden gereinigd met een waterig product op basis van micro-organismen. De vormgeving van de wastafel stimuleert luchtagitatie waardoor de vervuiling biologisch wordt afgebroken. Ocean Wave verwijdert smeer- en snijolie, lichte vetten en andere vervuiling van gereedschappen en vrijwel alle metalen onderdelen. Het reinigingsmiddel bevat geen oplosmiddelen, is niet ontvlambaar en op het etiket staan geen gevarensymbolen. De Ocean Wave is dus milieuvriendelijk en volledig veilig in gebruik.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons op onze stand of kom voor een demonstratie van de Ocean Wave naar het Reinigingsplein tegenover onze stand nummer 620.