Technishow 2018: klaar voor de toekomst

Van 20 tot en met 23 maart was de TechniShow 2018. In de Jaarbeurs Utrecht kon u kennismaken met de belangrijkste innovaties binnen het 5C-concept van Kluthe: Cut it, Clean it, Coat it, Conserve it en Clear it.

Van gas naar vloeibaar

Maak kennis met de synthetische metaalbewerkingsvloeistoffen uit onze Hakuform L-serie. Hakuform L is ontwikkeld op basis van GTL-oliën: Gas-to-Liquid, oftewel van gas naar vloeibaar. Dankzij een hightech chemische proces zijn we minder afhankelijk van grondstoffen op basis van aardolie. Hakuform L wordt onder andere succesvol toegepast bij de  productie van vrachtwagenmotoren, de bewerking van tandwielen, aandrijvingen en andere onderdelen voor motoren en turbines.

Oil-free technology

Een andere innovatie van Kluthe is Hakufluid, een serie metaalbewerkingsvloeistoffen op basis van ‘oil-free technology’. Daarmee verenigt Hakufluid de voordelen van niet-watermengbare en watermengbare metaalbewerkingsvloeistoffen. De Hakufluid-serie is geschikt voor uiteenlopende technieken voor metaalbewerking zoals brootsen, draaien, frezen, boren, zagen en profielslijpen van tandwielen.

De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier, per e-mail of per telefoon.