Automobiel-, truck-, busproductie

Automobiel-, truck-, busproductie

Als vooraanstaand producent en leverancier van oplosmiddelhoudende- en watergedragen spoelmiddelen (aqua purge) dragen wij bij aan het verhogen van de “First Run Rate”, door optimalisatie van het product en spoelcycli afgestemd op de in gebruik zijnde lakken.

Duurzame processen door VOS-vrije en VOS-gereduceerde producten
Wij zijn erin geslaagd onze Nikutex aqua purge producten VOS-vrij te maken en het aandeel VOS in oplosmiddel gebaseerde producten te reduceren. Uw emissie per gelakte m2 wordt gereduceerd met behoud van kwaliteit. Een groenere wereld kan vandaag.

Lakcoagulering
De overspray die in het systeemwater komt, wordt door onze Isogol producten gecoaguleerd (ontkleefd) om vervolgens met T 400 producten te worden geflocculeerd. De flocculering kan floterend en sedimenterend worden ingesteld. Het gevormde lakcoagulaat kan middels skimmer- of decanter technologie uit het systeemwater worden verwijderd.

Stofprobleem minimaliseren en beheersen door Hakucare 360°
Stof (dirt in paint) is vijand nummer 1 in de paintshop. Met de toepassing van o.a. Isoflex strip-, kleeflakken en ovencoatings dragen wij bij aan het minimaliseren en beheersen van dit probleem.

Met effectieve waterige- en oplosmiddelhoudende reinigingsmiddelen uit de Hakupur en Haku serie is iedere vervuiling bij dagelijkse of periodieke reiniging te verwijderen.