Revisie industrie

Revisie industrie

Met de toepassing van de juiste chemie is het in vele gevallen mogelijk om diverse onderdelen en goederen voor een tweede leven geschikt te maken.

Waterig reinigen
Met Hakupur producten, verkrijgbaar in zowel poeder als vloeibare vorm, van mild tot sterk alkalisch, kunnen de meest uiteenlopende vervuilingen middels sproei-, dompel-, of ultrasoon toepassing worden verwijderd. Desgewenst wordt door de toepassing van Custos corrosiewerende producten, een corrosiewering van enkele dagen tot weken bereikt.

Oplosmiddelgebaseerd (solvent) reinigen
Met Haku 5000 producten, geschikt voor gebruik in combinatie met een wastafel, kunnen ook kleine en moeilijk te bereiken delen gronding worden gereinigd. De producten kenmerken zich door een milde geur, hoog vlampunt en zijn aromaatvrij. Dus veilig in gebruik.

Ontkolen en ontlakken
Bij de revisie van traditionele verbrandingsmotoren kan het nodig zijn om diverse onderdelen te “ontkolen”. Afhankelijk van het soort (licht) metaal zijn er verschillende producten uit de Controx-reeks beschikbaar voor zowel sproei-, als dompeltoepassing.

Duurzaam inzetbaar
Door het ontwikkelen en aanbieden van hoog geconcentreerde producten kan op relatieve lage concentraties worden gewerkt. Bij het gebruik van ontlakkingsmiddelen op basis van hoog kokende glycolen kunnen wij de vervuilde en uitgewerkte vloeistof innemen en geschikt maken voor hergebruik.