SURFACE Campus 2018

Effectief zinkfosfateren op lage temperatuur? Ook dat is nu mogelijk met de unieke Decorrdal LT-serie van Kluthe. Op SURFACE Campus 2018, van 13 tot en met 15 november in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, lichten wij dat graag verder toe. De Decorrdal LT-serie maakt zinkfosfateren al mogelijk vanaf 35° C. Dat is dus energie- én kostenbesparend.

Op SURFACE Campus 2018 kunt u ook kennismaken met de nieuwe Mini Scuid XL, een innovatief meet- en regelsysteem om de vooraf ingestelde procesparameters voor het voorbehandelingsprocedé op afstand te monitoren en te sturen. Het vernieuwde apparaat leest de belangrijkste waarden – zoals de pH/geleidbaarheid en de temperatuur – en zorgt zo voor een constante hoge kwaliteit van het voorbehandelingsproces. Daarbij is het ook mogelijk om de instellingen van doseringen van Kluthe producten online te volgen en aan te passen.

Op SURFACE Campus 2018 praten wij u graag bij over Decorrdal LT, Mini-Scuid XL en de andere innovaties binnen ons unieke 5C-concept. Toegang is geheel gratis. Wel dient u zich vooraf te registreren. Dit kan via deze link: https://www.marvel-databadge.nl/surf2018/reg/?link=2c2603595ab27268fe7d. Dus tot ziens in de stand nr. 7.C.44 van Kluthe!