De multimetaal-probleemoplosser van Decorrdal

Het laboratorium van Kluthe ontwikkelde een zeer effectief voorbehandelingsmiddel voor vrijwel alle soorten metaal: Decorrdal MM 850. De corrosiewerende werking is ongeëvenaard, met zoutsproeitestresultaten tot wel 750 uur.

Alleskunner
Decorrdal MM 850 is een hoogwaardige alleskunner voor een snelle en effectieve voorbehandeling van staal, verzinkt staal, rvs en bijna alle andere metaalsoorten. Het middel zorgt voor een perfecte lakhechting en houdt corrosie resoluut buiten de deur. Ook aluminium oppervlakken zijn geen probleem voor deze duizendpoot.

Eenvoudig toe te passen
Decorrdal MM 850 wordt handmatig toegepast en is eenvoudig aan te brengen met een kwast, doek, roller of door het middel in te nevelen. Laat het een paar minuten inwerken, verwijder eventuele overtollige vloeistof en daarna kan de laklaag (natlak of poedercoating) direct worden aangebracht, bij voorkeur binnen 24 uur.

Ready-for-use
Decorrdal MM 850 is een kant-en-klare vloeistof en hoeft dus niet eerst te worden verdund. Naspoelen is niet nodig, maar indien gewenst is het geen enkel probleem om dat wel te doen. Het middel laat een zichtbare conversielaag achter, zodat goed is te zien welke delen zijn behandeld. Decorrdal MM 850 is gebaseerd op driewaardig chroom en een veilig alternatief voor zeswaardig chroom.

 

Lees hier alle artikelen uit In Process mei 2022:

Grondstoffenschaarste
Een grote uitdaging

Maatwerk waar het kan
Hogere kosten en tarieven

Energie besparen
Met Hakupur 49/469

HakuCare Digital Platform
Online service & support

Multimetaal-probleemoplosser
Decorrdal MM 850

Netwerken, juist nu
VMB 2.0-netwerkdag

Een Nikutex-‘superreiniger’
Veilig en voordelig in gebruik

Het nieuwe Kluthe-kantoor
Toonbeeld van duurzaamheid