Energie besparen met Hakupur 49/469

Krachtig reinigen vanaf kamertemperatuur? Deze innovatieve industriereiniger uit de Hakupur-serie levert zeer goede resultaten terwijl u fors bespaart op de energierekening.

Flink minder kosten
Hakupur 49/469 is een vloeibaar, alkalisch reinigingsconcentraat. In combinatie met een geschikte ontvettingsversterker is het al effectief vanaf 20-30° C. Dat betekent lager energieverbruik, minder CO2-uitstoot en dus een flinke besparing in de portemonnee.

Uitstekende eigenschappen
Deze reiniger heeft een uitstekend vet- en vuil-oplossend vermogen en is geschikt voor alle substraten. Met toevoeging van het additief MM kunnen ook aluminium en verzinkt staal worden gereinigd zonder dat het oppervlak wordt aangetast. Hakupur 49/469 kan worden toegepast in zowel sproei- als dompelapplicaties. Na het reinigingsproces kan het afvalwater worden afgevoerd naar de zuiveringsinstallatie.

Automatisch doseren
Hakupur 49/469 is ook zeer geschikt voor automatische meet- en doseersystemen. Een Nederlandse producent van cv-expansievaten gebruikt de koudreiniger op die manier met succes in het voorbehandelingsproces op meerdere productielijnen. Ook in de automobielindustrie en bij een producent van kantoorartikelen en -meubilair wordt Hakupur 49/469 inmiddels toegepast.

 

Lees hier alle artikelen uit In Process mei 2022:

Grondstoffenschaarste
Een grote uitdaging

Maatwerk waar het kan
Hogere kosten en tarieven

Energie besparen
Met Hakupur 49/469

HakuCare Digital Platform
Online service & support

Multimetaal-probleemoplosser
Decorrdal MM 850

Netwerken, juist nu
VMB 2.0-netwerkdag

Een Nikutex-‘superreiniger’
Veilig en voordelig in gebruik

Het nieuwe Kluthe-kantoor
Toonbeeld van duurzaamheid