Brandschone tandwielen zonder roest

Een internationale fabrikant van geavanceerde motoronderdelen was op zoek naar een eersteklas-reiniger voor tandwielen.
De keuze viel op Hakupur 740, een duurzaam en energiezuinig product met excellente eigenschappen.

Geen verstoringen
Tandwielen zijn essentiële onderdelen van de motoren van auto’s, vrachtwagens, bussen en andere voertuigen. Ze moeten feilloos in elkaar grijpen zonder verstoringen. Daarom is het cruciaal dat ze na fabricage goed worden gereinigd en volledig vrij zijn bewerkingsoliën en andere vervuiling.

Perfecte reiniger
Een grote leverancier van aandrijfcomponenten voor de automotive-industrie vroeg Kluthe om advies. Na grondig onderzoek en uitvoerig testen bleek dat het bedrijf bij Kluthe de perfecte reiniger voor deze klus had gevonden: Hakupur 740.

Veel voordelen
Hakupur 740 is een neutraal reinigingsproduct met een hoog vet- en vuiloplossend vermogen. Het kan worden toegepast op vrijwel alle soorten metalen oppervlakken in zowel sproei-, dompel- als dompel-plonstoepassingen. De lange standtijd en lage verwerkingstemperaturen zijn belangrijke voordelen. De reiniger is zeer mild en biostabiel en droogt vlekvrij op.

Extra corrosiebescherming
Hakupur 740 biedt een goede tijdelijke corrosiewering. Omdat de tandwielen over de hele wereld worden getransporteerd, kunnen ze ook nog worden behandeld met een krachtige corrosiebeschermer uit de Custos-reeks: Custos 625. Daarmee krijgt roest geen kans.

Over de grens
Na de Belgische hoofdvestiging van het bedrijf zijn ook vestigingen in Mexico, China en Roemenië inmiddels op deze zeer effectieve tweestapsbehandeling met Hakupur en Custos overgestapt. Zo worden de reinigingsproducten van Kluthe in steeds meer landen succesvol toegepast.

Lees hier alle artikelen uit In Process november 2022:

Energiezuinig werken
Zonder kwaliteitsverlies

Yes, we care
Kluthe werkt CO2-neutraal

Staalbouwdag 2022
Een zeer geslaagd congres

Toezicht op SVHC-stoffen
Hoe doen we dat?

Twee nieuwe tankreinigers
Levensmiddelen-gecertificeerd

Brandschoon en roestvrij
Dankzij Hakupur en Custos

Optimale online service
Met het HakuCare Digital Platform

.
.