Nieuwe gecertificeerde tankreinigers

Het laboratorium van Kluthe heeft twee nieuwe, krachtige reinigers voor tankwagens ontwikkeld: Hakupur HPT 035 en Hakupur HPT 032.
Beide reinigers zijn voorzien van het meest actuele levensmiddelencertificaat.

Grondig en secuur
Tankwagens die levensmiddelen vervoeren, moeten na elke levering zeer grondig en secuur worden gereinigd. Een industriële tankreiniger moet niet voor niets voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Eén-op-één
De nieuwe tankwagenreinigers uit het Hakupur-productgamma zijn volledig levensmiddelen-gecertificeerd volgens de laatste standaard. De aangepaste receptuur en een uitgebalanceerd tensidepakket zorgen voor een uitmuntende oplos- en reinigingskracht. Hakupur HPT 035 en Hakupur HPT 032 zijn één-op-één inzetbaar, zonder eerst door te spoelen of voor te reinigen.

Zwaardere vervuilingen
Hakupur HPT 032 biedt maatwerk voor standaardvervuilingen, Hakupur HPT 035 is geschikter voor zwaardere vervuilingen. Het middel is in toegepaste concentratie in vrijwel alle gevallen een uitstekend alternatief voor de meest succesvolle tankreiniger van Kluthe: Hakupur 49/203. Beide producten kunnen ook worden ingezet om minerale en plantaardige oliën en vetten uit tanks en containers te verwijderen.

Altijd een oplossing
Kluthe is al vele jaren een vooraanstaand leverancier van hoogwaardige reinigingsmiddelen voor tankwagens. Ons productengamma is dan ook afgestemd op alle reinigingsvraagstukken die in de tankindustrie voorkomen. Van interne en externe reiniging tot latex- en harsverwijdering.

Wilt u meer weten over onze tankwagenreinigers? Neem dan gerust contact met ons op via info.nl@kluthe.com

Lees hier alle artikelen uit In Process november 2022:

Energiezuinig werken
Zonder kwaliteitsverlies

Yes, we care
Kluthe werkt CO2-neutraal

Staalbouwdag 2022
Een zeer geslaagd congres

Toezicht op SVHC-stoffen
Hoe doen we dat?

Twee nieuwe tankreinigers
Levensmiddelen-gecertificeerd

Brandschoon en roestvrij
Dankzij Hakupur en Custos

Optimale online service
Met het HakuCare Digital Platform

.
.