Aromaatvrij spoelen en verdunnen

De spoel- en spuitmiddelen uit onze Haku GB-groep zijn duurzaam en bij de juiste toepassing veilig in gebruik. Dat is niet alleen goed voor mens en milieu, maar uiteindelijk ook een stuk voordeliger.

Op maat gemaakt
Van auto’s tot keukens en van schepen tot containers: verfspuitinstallaties moeten bij elke kleurwissel razendsnel en perfect worden gereinigd. De omstandigheden waarin dat gebeurt, zijn overal anders. Daarom biedt onze Haku GB-productgroep spoel- en spuitmiddelen op maat.

VOS-arm
De Haku GB-serie bevat excellente VOS-arme lakverdunners en spoelthinners voor oplosmiddelhoudende verf- en laksystemen. Haku GB is optimaal afgestemd op het gewenste procedé en de vereiste vlampunten. Daarmee sluit Haku GB dus perfect aan bij de specifieke situaties en de wensen van onze klanten.

Veilig en economisch
Een goed voorbeeld zijn de producten uit de Haku GB 3400-serie, zeer efficiënte spoelmiddelen voor vrijwel alle laktypes en toepassingsgebieden. De Haku GB 3400-serie heeft een hoog vlampunt en is veilig en economisch in gebruik. De middelen zijn bovendien volledig aromaatvrij en bevatten dus geen tolueen en xyleen. De Haku GB 3400-serie kan zowel handmatig als geautomatiseerd worden toegepast.

Veel voordeliger
De Haku GB-spoelverdunners hebben een hoge oploskracht en werken vele malen krachtiger dan een gedestilleerd oplosmiddel. Daardoor hoeft er ook veel minder chemisch afval te worden afgevoerd. Zo bent u uiteindelijk dus ook veel voordeliger uit.

 

Lees hier alle artikelen uit In Process september 2021:

Een staaltje precisiewerk
Rudy van Egten over de dunnelaagtechnologie

Optimale procesbewaking
Via het HakuCare Digital Platform

Nominatie ION Borghardt Award
Erkenning voor onze duurzame chemie

Stilstaand procesbad?
Geef bacteriën geen kans

Duurzaam ontlakken
Met Controx E 162

Haku GB-spoelverdunners
Aromaatvrij en zeer voordelig

Superschoon en roestvrij
Alles in één met Hakupur

Strengere corrosietesten
Ook voor de offshore-industrie